Věštby pro vás - osobně, emailem

Firma:
Marcela Kunz

Sídlo:
Okružní 449
Vsetín

PROVOZOVNA:
U Hřiště 1305
(nad Optikou)
Vsetín

IČO: 65513291

Objednávky jen:
genea1@email.cz
VÝKLADY Z KARET
-emailem 1-3 A4 str./250,-
-emailem 3-6 A4 str./500,-

ANDĚLSKÁ numerologie
-emailem -rozbor /600,-

TERAPIE /500,- na hod.

SPIRIT očista a léčení duše
(21 denní změna vědomí,nevědomí)
4.800,-
Naučte se pracovat s energií
Zasvěcení
-do všech stupňů Reiki
-Reiki 1 /500,-
-Reiki 2 / 2000,-
-Reiki 3 / 5500,-
-Reiki 4 / 9000,- jen pro Mistry Reiki
-Karuna-ki/jen Mistři Reiki

-Dračí Reiki /500,-
-Shamballa /500,-
-Seichim /1500,-
-Zovirah /1500,-
-Reconnection/ 10.000,-
Info email: genea1@email.cz
Působení

Působení

planet+energií na nás
rady z karet

rady z karet

Tarot,cikánské karty,pikety
Práce s energií

Práce s energií

Energetické

Energetické

spirituální karmické čištění
Láska všem

Láska všem

posílání energie lásky Zemi
Karuna-ki

Karuna-ki

hloubkové čištění negací i na dálku

Všichni jsme řízeni zákony Universa

Reklama zdarma, zvýšení návštěvnosti

Věříte v duchy a jejich působení na nás?

Nevěřím tomu (5 | 6%)
Duše v domech

Duše v domech

přivtělená
P1050860.JPG
Relaxace
Jak se jí naučit rychle a bezpečně?
Využijte naši techniku,popsánu v rubrice Relaxace -

Dýchání je jeden ze základních předpokladů pevného zdraví, proto mu jógové učení
věnuje zvýšenou pozornost. Nejdůležitější je naučit děti dýchat celými plícemi...

Zajímá vás otázka SMRTI,co to je?

Ano (26 | 60%)
Ne (1 | 2%)
Neřeším to (2 | 5%)
Energie

Energie

+vibrace duše ve vývoji
Anděl-1.jpg
Nechte si zasílat novinky přímo do Vaší emailové schránky
Opište prosím kontrolní kód "9787"
images-tvář-ovoce.jpg
PŘIBÝVÁNÍ NA VÁZE a VZESTUP VIBRACÍ
/z originálu channelingu-překlad/

Lilliya je tak překvapená počtem dietních programů, které jsou odesílány na její webovou adresu. Je to, jako kdyby ti čtení informací NECHÁPOU PŘÍČINY JEJICH tělesné hmotnosti V ZÁVISLOSTECH NA VZESTUPNÝCH FREKVENCÍCH planety Země a JEJICH BUŇKÁCH A SLOŽENÍ V NICH jednotlivých PRVKŮ.
Přírůstek hmotnosti na vzestupu není tělesného tuku; je to z růstu kostí, vazů a svalů, plus přidáním nových žláz a orgánů, které slouží regenerační formě složení buněk.
Celkově lze říci, že KRYSTALICKÁ FORMA je o 10% VĚTŠÍ, to je VÍCE BUNĚK, které jsou převedeny na krystalickou FORMU, TÍM VĚTŠÍ SE STÁVÁ i OSOBA S VĚTŠÍ HMOTNOSTÍ!!!
-Ve stoupání na 1024 až 1800, Lilliya rostla od střední až do extra velké.
- Ve stoupání na 3000, vyrostla do velikosti 1X, a její nohy rostly do velikosti 11.
- Ve stoupání na bódhisattvu, ZMOHUTNĚLA na 2X a velikost 11,5 v obuvi.
- Rostla také o čtyři palce na výšku. Lilliya má méně než 8% tuku z celkové tělesné hmotnosti na její současné úrovni VZESTUP.
-RŮST NEMÁ NIC SPOLEČNÉHO SE ZÍSKÁVÁNÍM DALŠÍHO TUKU V TĚLE !!!
-Růst má co do činění SE VZESTUPEM DO REGENERAČNÍ BIOLOGIE SLOŽENÍ BUNĚK. (Viz "Vzestupně do regenerační biologie" pro více informací o krystalické genetické struktury.)

REGENERAČNÍ BIOLGICKÉ SLOŽENÍ
- má mnoho žláz a orgánů, které se zhoršila pády v úrovni vědomí lidského druhu. Jak tyto žlázy a orgány rostou, tím že se karma uvolňuje, ony se mění a přidávají na velikosti buněčné struktury a hmotnosti, podle formuláře = VZORCE pro každou osobu, který je odvislý od ZPRACOVANÝCH KARMICKÝCH ZÁVAZKŮ A BLOKÁD nebo i NEGACÍ.
Nicméně, HUSTOTA i RŮST způsobuje, že ten, kdo PŘED VZESTUPEM vážil méně vzhledem KE SVÉ VELIKOSTI, bude chudší, než OBÉZNÍ OSOBA MAJÍCÍ paralelní velikost, která není SPRÁVNÁ PRO VZESTUP. Proto Lilliya navzdory své velikosti může chodit na VLASTNÍCH NOHÁCH, STEJNĚ, jako by to byla její původní hmotnost a velikost před vzestupem, a to jen kvůli tomu, že jsme vytvořili systém, který je méně hustý, či ona je méně těžká, ona týdně tak může chodit na namáhavé túry týdně v havajských ostrovech a používat tak svůj čas rozmlouvání a relaxaci s přírodou, jak byla zvyklá.
Jak se co děje?
K dispozici jsou orgány, které rostou v oblasti břicha, zejména, které způsobují, že vypadá, jako těhotná v důsledku vzestupu vibračních toků, zejména to platí pro ty, kteří jsou na vzestupné evoluci úrovně bódhisattvy i pro ty, co jsou ještě mimo ni.
Břicho, je výsledkem krystalické úrovně membrány, v níž je více kapes růstu přes hrudní koš, který umožňuje kyslíku jít lépe do krve, která byla okysličená v plicích, které mají být extrahovány, a krev tak převedena na osm typů krevního cukru, jež je potřebný k udržení krystalické buněčné struktury . Kromě tohoto výstupku, čtyři nové orgány velikost jater rostou;
-dva v podbřišku a dva podél pasu. Tyto žlázy budou filtrovat úpadek a energie a budou sbírat energii fotonovou tak, že se zajistí, že buněčná struktura bude postupně regenerovat v pohodě.
Mnozí viděli obrázky nebo sochy Buddhy, které jsou kulaté nebo tuk, a považuje za šťastný a štěstí v přírodě. Tyto obrázky byly z doby, blíží Buddhův VZESTUP do další dimenze, a také on vstoupil do biologicky nutné přeměny těla, aby zahrnoval hodně růstu ve velikosti a tvaru splnění úkolu. Stejně jako Buddha, nejvíce ve skupině mistrovského programu Lilliya šla o dvě velikosti v oblečení v procesu ztělesnění 3000 řetězců, a čtyři velikosti až při vzestupu k 6000!!!
Příčinou je pokračující vzkříšení rozpadu buněčných struktur a jizev tkáně při vzestupu k 6000, zejména. Zjizvená tkáň a úpadek jsou komprimovány / stlačovány, zmenšovány na objemu/.
To je důvod, proč se lidé zmenšují co do velikosti, zatímco stárnou;
-kaz již komprimovaných = stlačených stovek buněk do místa, které kdysi obsahovalo pouze několik buněk jako když byli malí nebo když dospívali. To je to, co dělá úpadek milovaný; to komprimuje – stlačuje a zhušťuje strukturu dovnitř, dokud člověk nezemře. Vlastně koncentruje jeho hmotu v buněčné struktuře,což také je vlivem zhuštěných záznamů v DNA buněk.
Aktuální touha a zaměření na hubeného formě jako zdravé, je docela VAŠE iluze!!! ŠTÍHLÝ = umírající forma buněk a zhuštění hmoty do menšího prostoru, který neodpovídá záznamům informací v jednotlivé buňce!!! KAŽDÁ BUŇKA TOTIŽ POTŘEBUJE SVŮJ PROSTOR PRO SPRÁVNOU FUNKCI TOTO SI UVĚDOMTE!!! Pokud jej nemá postupně se oslabí a odumírá!!!
Ve skutečnosti není nic krásná o umírající formě; a ti, kteří hladovět sebe zůstanou tencí, ale zároveň umírající a opustí brzy své milované.
Ti, kteří jsou přirozeně tencí a obecně mají střevní trakt, který nedokáže strávit nic moc, který umožňuje takové lidi jíst hodně a váží jen málo. I to je hladovějící forma pro všechny záměry a účely. A co znamenají tito lidé, hladoví proč? Jsou hladoví po lásce, z lásky duše.
Avšak láska duše nemůže dojít dříve, než každý z nich se uvolní a bude milovat sám sebe i druhé; a společenství vyžaduje vzestup a vzestup způsobí, formu rozšíření vlivem buněk a růstu těla. /překlad M. Abha Kunz/

Potravinářské nástroje a jídlo
PROGRAMOVÁNÍ jednotlivce – osob i zvířat, bylo vždy jen podle jeho současné výše jeho vibrací, protože každá duše se nachází na vlastním vývojovém stupínku, má tedy jiné potřeby pro funkce svého těla, myslíme tím skladbu potravy, potřebné dodávání látek pro výživu těla a také s tím spojené vibrační energetická pole jednotlivce.
Většina zasvěcenců nemají tušení, co jejich tělo skutečně potřebuje, aby se dostali do rovnováhy. To je proto, že ze všech potravinářských nástrojů, v programování pro subjekty, které byly nainstalovány v průběhu času v rámci jedincova pole a formy jeho bytí a jeho výše vzestupu /protože má každý jiné frekvence své vibrační energie/; tak v naprogramování jeden dostal v dětství dietní preference, zatímco jiný je nemá, takže máte každý jiné dispozice, dle potřeby vašeho vývoje vaší duše, tedy podle potřeb zkušeností, které se musíte tady naučit a správně pochopit.
U námi pozorované šamanky z Haiti tomu bylo takto: brzy v jejím vzestupu, Lilliji bylo řečeno, přejít na třídenní čerstvé ovocné šťávy, jež si vyrábí sama doma. A tak si koupila odšťavňovač. Skutečný účelem tohoto cvičení bylo pro ni vnímat svoje vlastní nástroje a subjekt, které měnily způsoby vlivem jídla, kdy si určila jíst tímto určitým způsobem a jaký má tento očistný způsob příjmu potravy vliv na její fyzické orgány a tělo, jak funguje její trávení, změny v něm a jak funguje také její vylučování a změny v této oblasti, a také jaké fyzické změny budou probíhat v celkové energii těla fyzického a schopnostech zvýšené energii v těle.
Ve skutečnosti, všechny nástroje a naprogramování pro určité typy subjektů přišla velmi rychle! Lilliya jela kolem McDonalds a tisíce lidí přišlo jíst hamburgery. A ona nerada McDonalds hamburgery! Každá restaurace, kolem níž šla nebo obchod s potravinami kam vstoupila, způsobila, že si uvědomila, jak je lidstvo naprogramovaný na určitý typ stravy. Při pohledu na podkladové naprogramování jednotlivých typů lidí, se rozhodla toto rozebrat, aby vše lépe mohla pochopit, co její tělo opravdu chce v této době na svém vzestupu.
Lilliya v traktu byla velmi oslabená v této době při svém vzestupu. Jednoduše byla naučená a nemohla vydržet spotřebu masa, dokonce ani ryb. A tak se stala vegetariánkou v této chvíli si dala svůj čas cest k regeneraci těla, aniž by musela trávit takové husté a těžké potraviny. Lilliya zjistila, že by mohla jíst jen vegetariánskou stravu, která má všechny chutě po nichž toužila. Ona zjistila, že stejně jako jiní se stala přirozeným vegetariánem, a nakonec se vzdala nástrojů, které přiměly jí vždy, aby toužila po mase.
Země doporučuje, aby každý zahájil zvažování, co jí a zda dělá dobře pro své tělo; jíst na dva-tři deny čerstvé ovoce a sledujte vlastní potřeby těla a jeho naprogramování kolem jídla, mnoho z vás může přijít tak na to, že se může přeprogramovat sám zcela vědomým záměrem. Tím, kdo přijde k lepšímu porozumění toho, co člověk potřebuje jíst, aby podporoval svůj vzestupu v daný den, týden, nebo měsíc nebo rok. Je to jen programování způsobů a návyků, které mohou být odstraněny, ty se střetávají se snímáním orgánů a jejich skutečně biologickými potřebami, které každý z nich bude ještě výrazněji cítit, včetně chutí, které tělo opravdu potřebuje k plnění funkcí na základě rychlého vzestupu vibrací.
Proč je rychlý vzestup lepší? Je příliš snadné vstoupit do nemoci naši milovaní. Krystalické buňky obklopující shnilé nebo odumírající buňky, což urychluje tempo rozpadu. Toto vede ke vzniku rakoviny. Na nějaký čas, Země doufá, že pomalejší vzestup by také mohl fungovat. To není tak; jak si člověk může přát, aby se zasadil tak rychle o svůj vývoj, jak je to možné na té nejvyšší úrovni jeho původu současných vibrací,v nichž se nalézá, tak aby mohl lépe vystoupat do vyšších frekvencí toků energií,jež nyní na Zemi přicházejí, a pak se stabilizují do vyrovnání prvků prostřednictvím vědomého záměru a stravu. Také přes vaše detoxikační postupy zabraňující hromadění hlenu, které by vedly k onemocnění při vzestupu. Těm, kdo budou tady žít, aby byli svědky nové éry života, jež se chystá na Zemi rozvinout./překlad M.Abha/
ŽIVOTOSPRÁVA
Mládí prochází žaludkem

Jestlipak jste si už našli tu svoji správnou motivaci – proč vlastně být mladý nebo mladá? Myslíte to opravdu vážně, nebo je to prozatím jen takové zvědavé čtení? Ptám se zcela schválně, protože nyní se už pustíme do náročného tématu. Totiž, chceme-li být mladí, budeme muset upravit řadu svých zvyků. Tady už se bez pořádné motivace neobejdeme. A tím nejhouževnatějším zvykem, který budeme muset prověřit, je míra našeho stravování.
pokračování

Sváteční oběd i ve všední den

Jednou z hlavních zásad správného stravování je pohoda při jídle, dostatek času a naprostá absence nějakého stresu nebo spěchu. Jedině tak může tělo získat z potravin všechny živiny a správně je zpracovat. V opačném případě všechny cenné látky zase rychle vyjdou z těla ven a z potravin získáme z nich jen ty látky, které metabolismus dokáže zpracovat nejsnadněji. No – schválně hádejte, které to jsou?
pokračování

Nalijme si čistého vína...

...ať se nám lépe povídá, nejlépe červeného, nyní to bude trošku náročnější. Zabrousíme totiž do vědy. V mnoha časopisech o zdraví nebo o vědě všeobecně se stále častěji setkáváme s pojmy „volné radikály“ a „antioxidanty“, ale často je to bez bližšího vysvětlení. Pak by čtenář mohl mít, podobně jako ještě nedávno i já, zmatek v tom, které z nich jsou ty „dobré“ látky, které jsou ty „špatné“ látky a jak to vlastně všechno vzniká a funguje.
pokračování

K červenému vínu červené fazole

Červené víno na zdraví je dobrý začátek, proti němu bude protestovat jen málokdo. Ale u vína nezůstaneme, půjdeme dál. V tomto článku se budu přimlouvat za to, abyste si do jídelníčku zařadili červené fazole. Protože bílkoviny z luštěnin jsou podobné bílkovinám živočišným, považují se luštěniny za nezbytnou součást jídelníčku v případě, že byste chtěli omezit nebo dokonce zcela vyloučit maso. Dobrá, řeknete si, ale proč zrovna fazole a proč zrovna červené?
pokračování

Bez koření není vaření

Málokdo si uvědomuje obrovský význam koření – nejenom pro vaření, ale i historický. Kvůli koření se vedly války, kvůli koření se podnikaly objevitelské výpravy, vznikaly nové námořní i pozemské cesty a i díky nim byla objevena Amerika. Netvrdím, že bez koření bychom o americkém světadílu dodnes nevěděli, ale přece jenom, koření stálo v pozadí i těch nejvýznamnějších historických událostí. V úctě k jeho významu bychom měli s kořením také nakládat a patřičně si ho vážit.
pokračování

Co jíst? Jídla zdravá a/nebo chutná?

Věčné mládí souvisí s pevným zdravím a pevné zdraví souvisí s kvalitním stravováním. Ale většinou máme v povědomí, že zdravá jídla jsou taková nijaká, víceméně bez chuti a bez zápachu… I můj dědeček vždycky dělil jídla na „zdravá“ a „chutná“. A když někdy o jídle řekl: „Hmm, tak dneska to bylo zdravé…“, babička hned věděla, že si moc nepochutnal, a oheň byl na střeše. Ale věřte mi, že lze vařit chutně a zdravě zároveň, jen to vyžaduje trochu jiné zvyklosti a ochotu učit se něčemu novému...
pokračování

Hodně pijme, dlouho žijme

Věřím, že už jste začali s aktivitou a zdravým pohybem. A pokud se při vašich aktivitách občas i zapotíte, musíte o to více dbát na to, čemu se souhrnně říká „pitný režim“. Optimální přísun tekutin je dva až tři litry tekutin denně, přičemž se do přísunu nepočítají tekutiny, obsahující alkohol nebo kofein, protože ty naopak vysušují. Tak schválně, kdo tyto hodnoty dodržuje?
pokračování

Devatero zásad správného vaření elixíru mládí

Pohoda a dobrá nálada by měla být vaším průvodcem – jakékoliv vaření ve spěchu je škodlivé a jídlo takto vzniklé vám moc neprospěje. Uveďme si nyní všechny zásady správného vaření elixíru mládí. Některé z nich jsou radami praktickými, některé z nich jsou spíše duchovně zaměřené.
pokračování

V surovinách buďte vybíraví

Ve stravování nám bude pro začátek stačit, když vyměníme naše běžné komponenty jídelníčku za tytéž, jen kvalitnější sortu. Prozatím nemusíme opouštět naše stravovací návyky, změníme pouze naše návyky nakupovací. Uveďme si nejžhavější kandidáty na výměnu.
pokračování

Makro- nebo mikro-biotika?

V receptech, které upřednostňujeme, je poměrně málo komponent. Je to zcela záměrně. Známé makrobiotické stravování vám bude radit spíš opak – v každém jídle by měly být všechny chutě a všechny barvy. Na první pohled to vypadá rozumně, jenže až si takovou makrobiotickou stravu budete dělat častěji, zjistíte, že vlastně každý den jíte to samé – stejné chutě, stejné barvy...
pokračování

McDonald - je to pro mě?

Asi je mezi námi jen málo lidí, kteří by neznali síť rychlého občerstvení McDonald. Je známá po celém světě a počet hamburgerů BigMac, které si můžete dopřát za svůj měsíční plat, je uznávaným měřítkem životní úrovně v jednotlivých zemích světa. Ovšem Ti, kteří se zabývají zdravým životním stylem a zdravým stravováním obzvlášť, mají k McDonaldu docela rezervovaný vztah. Jak to vlastně je? Smíme tam chodit i my, kteří toužíme po trvalém mládí?
pokračování

132 let - opravdu to jde!

Dnes se objevila v Lidových novinách zajímavá zpráva - včera v Gruzii zemřela jistá Antisa Chvičavová, a to ve věku 132 let. Zvláštní souhrou náhod přichází tato zpráva jen pár dní po článku, ve kterém píšu o výzkumech pana Břetislava Kafky, významného českého experimentátora na poli psychotroniky. Jeho výzkumy, shrnuté v knize „Kultura rozumu a vůle“, píší o dosažitelném lidském věku 120 - 140 let a i moje - byť zatím jen předpovězená zkušenost;-) - je stejná...
pokračování

Vegetariáni, vegani a vitariáni
4 komentáře
Vydáme-li se na cestu za trvalým mládím, víme tak nějak instinktivně, že musíme dbát na zdravou výživu. Co to ale vlastně je - ta zdravá výživa - není už tak úplně jasné. A tak se inspirujeme hlavními směry ve stravování, o kterých se předpokládá, že jsou zdravé už z principu, především všechny podoby vegetariánství. Stručně řečeno, vynechám maso a mám vyhráno.
Je to opravdu tak jednoduché? Ano i ne. Podívejme se, co se tím vegetariánstvím vlastně myslí.
pokračování

Vita-auriánství - nový směr ve stravování?
2 komentáře
V minulém článku jsme si přiblížili zdravé či etické směry stravování. Naznačil jsem své sympatie k vitariánství, zejména z toho důvodu, jak se snaží rozlišovat živé a mrtvé potraviny. Za mrtvé považuje vše, co prošlo tepelným zpracováním, zatímco živé a energii vyzařující je to ostatní. Ukážeme si, že to není tak jednoznačné, a proto vitariánství není definitivní směr, u kterého bychom měli zůstat. Je třeba postoupit ještě kousek dál. A tak slavnostně vyhlašuji zcela nový směr - který nazývám VITA-AURIÁNSTVÍ...
pokračování

Jak se vyhnout Alzheimerovi

To, co jíme, může zabíjet náš mozek. Tak začíná zajímavý článek, který jsme objevili na internetu. Čerpá z obsáhlé statě uveřejněné v září 2012 časopisu New Scientist a vysvětluje, že podle nejnovějších poznatků Alzheimerova choroba úzce souvisí s nezdravým stylem stravování. Zjistilo se, že Alzheimerova choroba je vlastně cukrovkou třetího typu.
pokračování

Rakovina - co to je? Dá se vyléčit?

Je zajímavé, o jakých vážných věcech jsou děti ochotné přemýšlet a seriózně diskutovat - zvlášť když mají být už dávno v posteli. Totiž naši kluci vždycky v okamžik, kdy je moje žena posílá spát, buď dostanou „příšerný“ hlad, nebo vytáhnou tak závažné téma k diskuzi, že úspěšně oddálí cestu do postele nejméně o hodinu. Jako zrovna před pár dny, kdy jsme se dostali až k rakovině. Uznáte, že to není téma, které by se dalo odbýt dvěma větami, a tak jsme prošli všechno, co o rakovině víme. A není toho málo...
pokračování

Máte rádi kávu? Nebo spíš kofein?

Máte rádi kávu? Já ano - mám rád její vůni, její chuť i kouzlo její přípravy. Většina lidí pije kávu kvůli povzbuzujícím účinkům, které má kofein v kávě obsažený, a povzbuzující účinky kávy jsou hlavním důvodem, proč se káva pěstuje a každodenně pije v hojném množství. Je ale zajímavé, že existuje spousta „náhražek“, často i dražších než káva, které se také dobře prodávají. Ono to s tou kávou asi nebude úplně jednoduché...
pokračování

Tvarůžky - zázrak z Hané

Ať už vám tvarůžky voní či nikoliv, jsou bez jakýchkoliv pochybností tím nejzázračnějším mléčným výrobkem, který můžete ve vesmíru najít. Největším zázrakem je jejich nutriční hodnota, tedy mimořádně příznivé složení, pro které je velmi vhodné zařadit je do našeho zdravého jídelníčku. Těch zázraků je ale provází více a my se na ně podrobně podíváme.
/http://www.elixirmladi.cz/index.php?x=b-basics.e-way-of-living
Jste unaveni, vyčerpáni a v noci se nevyspíte? Nechte si pomoci léčbou energií-alternativní léčba
Léčba energií
Léčba energií
stažený soubor.jpg
Andělská numerologie
Andělská numerologie
Zápatí stránek

Věštírna Genea

Objednávky jen písemně,abychom nerušili telefonickým voláním sezení jiného klienta :
Email: dobrakartarka@seznam.cz
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one